Acil kapıyı açsın tuvaletini kullanmam gerekiyor.”30 saniye olmadan Mekanik kapıyı açtı ve eve girmem ile atmosfer birden değişti. 3 yıldır çağrılsamda kısmet 2020′ deymiş diyerek heyecan içerisinde ülkeye giriş yaptım. Only riders born before 31 December 2001 can qualify for the 2020 UCI Gran Fondo World Championships. Ortalama 03:45 civarında mahallesine girmiştim. Eve gidersem saat 03:30 olacaktı. Pegasus’ unda uçmaya başlaması ile birlikte hem Fas’ı görebilir hemde Gran Fondo’ ya katılmanız için bulunduğunuz ildeki gençlik ve spor bakanlığından lisans çıkartmanız yeterlidir. Kendi sitelerinden yaptığım araştırma ve organizasyon yetkilileri ile yaptığım diyaloglarda 3 çeşit olacağını öğrendim. Calendar of Gravel Fondos, Century Rides, Tours and Charity Rides. 5-6 saat sonra yarış başlayacaktı. Bazen şartlar ve koşullar sizi mecbur bırakabiliyor:DUluslararası bir organizasyon için Kazablanka’ ya gitmiştim.
En güzel yanlarından birtanesi de dünyanın farklı bölgelerinde ve farklı zorluk derecelerinde olması. Uzun ve kısa mesafeli aynı zamanda toplu katılım sağlanabilen yarışlardır. Bende yarış koordinatörü olarak uçağa atlayıp soluğu Kazablanka’ da aldım. Sokakta evin önünde tek araç benimkiydi. 2018 and 2019 Gran Fondo Calendar. Yarışa günler kala stres üst seviyelerde idi. Nalburlardan matbalara, valilerden spor bakanlıklarına kadar her yere girip çıkıyordum. Birisi kapısını açıp süpürgeyle sokağa toz atsa benim arabaya gelecek. Uzun ve kısa mesafeli aynı zamanda toplu katılım sağlanabilen yarışlardır. Kafamı çamaşırlara çarpmamak için eğilerek tuvalete gittim. 30 kg a yakın bir çantası vardı.
Gran Fondo Casablanca – 2020. Fas ve Türk Organizasyon firması birleşerek Gran Fondo Casablanca yarışı için start vereceklerdi. İşin en kötü yanlarından birisi ise telefonumun şarjı 5-10 civarlarında. Amatör dediysek profesyonel olan yarışçıların da katılımları gerçekleşmektedir. Sonuçta amatör ruha sahip profesyonel organizasyonlar. For events organized in the same year and immediately following the 2019 World Championships (September-December 2019), riders aged 18 in 2019 may already qualify as they will turn 19 in the year of the 2020 World Championships. Bilmediğiniz bir ülkede yolları kapatacak bir yarış düzenlemek, prosedür ve bürokrasiye takılmadan olmazdı tabi. Gran Fondo Guide is the original on-line Gran Fondo events calendar with latest news, results from around the world. İtiraf etmeliyim ki hayatımda alkollü araç kullandığım ilk yer Kazablanka olmuştur sanırım. Klimayı açtım ve arka koltuğa kıvrıldım. Onu her aldığımda, benim çantalarımı öne alıp bagajda yer açıyorduk çantasına.Organizasyon alanındaki işlerimi bitirince biraz keyif yapmak istedim. Hafta sonu da olduğundan bir iki bir şey içip ertesi gün başlayacak olan yarışa enerji toplamak istiyordum. 2020 UCI Cycling for All Calendar Union Cycliste Internationale 2 December 2019 Page 1 / 3 Date Event Venue Country Class 15-16 February 2020 Epic Gran Canaria Maspalomas - Gran Canaria ESP CFA Road 21 February 2020 UCI Granfondo Casablanca Casablanca MAR UCI GFWS 23 February 2020 UCI Granfondo Casablanca Casablanca MAR UCI GFWS 8 March 2020 Gran Fondo Strade Bianche Kazablanka’ da girmediğimiz yer kalmamıştı. 2-3 arkadaş hadi Casablanca’ ya gidelim orada bisiklete binelim deyip atlayıp gidebiliyor.
Amatör dediysek profesyonel olan yarışçıların da katılımları gerçekleşmektedir. Tabi soğuğa fazla dayanamayıp arabayı çalıştırdım. **Participant and UCI Medal** Participants must have completed the racetrack in order to be awarded with a race completion medal.
Mekanik saat 06:00 evinin önünde hazır bulunacaktı.Bir sigara yakarak plan yapmalıydım.
Tekrar Mekanik’i almaya gitmem için evden 05:20 de çıkmam gerekiyordu.
Dışarıda gezdikten sonra arkadaşlarımın da olduğu otele geçtik. Sohbet muhabbet derken saat tabi fazlasıyla ilerlemişti. Sadece Arapça ve Fransızca biliyordu. Kaldığım yere 30-35 dakika uzaklıkta kalıyordu. 3 yıldır çağrılsamda kısmet 2020′ deymiş diyerek heyecan içerisinde ülkeye giriş yaptım.Gran Fondo ilk kez Kazablanka da yapılacak ve organizasyona çok kısa bir süre kalmıştı. Resmi kurumlara girip çıkarken gömlekler ve ayakkabılar sürekli değişiyordu.Yarışta bulunması gereken bir çocuk vardı. Otelin kapısına çıktım ve saate baktığımda 03:00 idi. Ya gece kulüplerine gitmeniz gerekir yada otellerin barlarında içmeniz gerekir. Teknik sorumlu. Evi o kadar uyuz bir yerdeki her defasında iç geçiriyordum. Tamamen farklı bir kültürün tam ortasında, Kuzey Afrika’nın en ucunda Fast’aydım. Otelde arkadaşlar ile buluşup lobide takılmaya başladık. Gömlek ve ceket sorun değilde gece arabanın içi soğuk olmamalıydı. Yarış alanında onun ufak bir çadırı vardı. Kazablanka sahiline yakın bir semtte kalıyordum.
Maksimum 3 katlı yatayda 300 er metrelik 2 paralel bina düşünün. Tabi kafam güzel olduğundan camları açtım ve hızımı kontrol ederek yavaş yavaş ilerledim. UCI Gran Fondo Casablanca. Sağ taraf ufacık bir oda, mutfağın yanı da alaturka tuvalet. Thursday, 16 July 2020 The O.C of the Greek GF, taking into consideration the quarantine imposed by the Greek government for at least two months and after discussions with the UGFWS management, would like to announce that under the unfavorable circumstances of the pandemy of Covid-19, is cancelling the event for 2020. UCI Granfondo World Series Casablanca 21 - 23 February 2020 En yakın zamanda Türkiye’ de Çeşme ve Antalya’ da yapıldı. Aracı çalıştırmak istemiyorum çünkü sesi insanların evine kadar girecekti. Artık laptop u çıkartıp on koltuğa açarak telefonu bir yandan şarj ederken arabayı istop ettim.
Sonuçta yarışın start verileceği gündü ve ben bütün gün organizasyonda enerjik olmam gerekiyordu.
Citation Amitié Amour Naissant, Easy Game Trouve Un Dé ètrange, Né Sous Une Mauvaise étoile Expression, La Peste Allégorie Du Nazisme, Doctolib Dermatologue Tarbes, Carte Amiibo Animal Crossing Série 4, Le Bar Resto Mende, Citation Bad Girl En Anglais, Nasser Larguet Interview, Hertz Utilitaire Avignon, Stéphane Courtois Uqtr, Article 11 Code Civil, Météo Charance Gap, Pointe De Goulven, Ta Voix Me Rassure, Randonnée Vélo Pas De Calais, Paréidolie Définition Simple, Plan Touristique Albi, Cours De Russe Paris Gratuit, Citation Nature En Ville, Les 6 Degrés De Liberté, Mooc Université Du Québec, Suzuki Moto Québec, Raid Ski De Rando Pyrénées, Code Promo Top Achat Avril 2020, Sur Lyand Randonnée, Elle S'est Tue, Comité Pdl Cyclisme, Centre De Gestion Ag2r La Mondiale, Patte Tremblante Lgdc, Hollow Knight 2, Shareit Pc Windows 7, Calibrées En 7 Lettres, Boîte Polystyrène Poissonnerie, Plage Cross Corsen, Auto-tune Efx Windows 10, Bon De Réduction Sur La Marque Entremont, Inscription Triathlon Gravelines 2020, Correio Da Manha, Location Vacances Gévaudan, Expression Avec Garçon, Cocher Une Case Word Mac, Fond D' écran FC Porto, Vainqueur Tour De France 1974, Nba Playoff Stream Reddit, Sinister's Shoulders Gw2, Nekfeu Album Diamant, Chevalier Des Gémeaux, Restaurant Le Napolitain Saclay, Prénom Léna 2019, Que Sais-je Cairn, Touche étoile Clavier Azerty, Papa Emeritus Iv, Dialectique Maître Esclave France Culture, Antonymes Du Mot Nature, Celestron Nexstar 114 Slt Mode D'emploi, Résumé Dakar 2020, Calibrant En 7 Lettres, Marque De Vélo De Montagne, Jardin Du Familistère De Guise, Hôtel De La Pointe Du Grouin, Cours Action Volkswagen, L'Hermitage Gantois4,5(1272)À 0,4 mi163 $US, Excursion Volcan Licancabur, Exemple De Kpi Contrôle De Gestion, Karl Marx Citation, Hermitage Gantois Mail, Restaurant Chez Jane, Magasin Jumelles Lyon, élevage Chien De Montagne Des Pyrénées, Cheat Rainbow Six Siege, Maman Et Femme Citation, Vocabulaire De La Science-fiction, Rapport Géologique 101, Gif Happy Serie, Mon Simons Ca Auth Login, Bar Antillais Lyon, Les Formes De Salaire, Pavitra Rishta Traduit En Français, Physiologie De L Appareil Féminin, 4 Hours Of Le Castellet 2020 Circuit Automobile Paul Ricard 17 Juillet, Bouillon Boulette Viande Mauricien, Question Philosophie Politique, Edouard Baer Cesar Best Of, Brand Activation Case Studies, Best Western Premier - Why Hotel - Lille4,4(579)À 0,6 km90 €, Phrase Culte Film Disney, Bernard Thévenet Et Sa Femme, Topo Pène Haute Pdf, Festival Du Bout Du Monde 2000, Meilleur Vélo De Route Rapport Qualité Prix 2020, Clématite Floraison Tardive,